Hírek, érdekességek

Átadásra került a Bocuse d'Or Akadémia tankonyhája

2017 május 15

2017. május 2-án a magyar gasztronómia jeles képviselőinek jelenlétében vágta át a Bocuse d’Or tankonyha nemzeti színű szalagját Hamvas Zoltán, a Magyar Bocused’Or Akadémia elnöke.

159.jpg

Ezzel felavatták és átadták rendeltetésének a Hungexpo B pavilonjában az akadémia tankonyháját, amelynek költségeire a szponzorok pénzéből és az állami támogatásból  takarított meg egy pénzügyi keretet a szervezet. A létesítmény célja, hogy a jövő szakácsai a lyoni verseny színhelyéhez hasonló körülmények között tudjanak felkészülni, az Akadémia ugyanis elkötelezett a fiatal tehetségek felkutatásában és oktatásában, a kiemelkedő minőségű magyar a termékek népszerűsítésében.

forrás: https://vendeglatasmagazin.hu/

 

Sütibeállítások

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Részletesebb tájékoztatást erről az adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz. Kérlek jelezd, hogy te hogy szeretnél böngészni.