Hírek, érdekességek

TERVEZÉSI SEGÉDLET KÉSZÜL A KONYHÁK ÉS ÉTTERMEK TERVEZÉSÉHEZ

2013 szeptember 17

2013. november 18-án tartotta legutóbbi megbeszélést az a munkacsoport, amely a Vendéglátás Jó Higiéniai Gyakorlat Útmutató mellékletét képező tervezési segédletet hivatott előkészíteni, elkészíteni. (A továbbiakban GHP munkacsoport.)

(Akik még nem ismerik: a GHP útmutató letölthető INNEN

Az MSzÉSz képviseletében Gál Sándor, az ASSUR Kft. munkatársa vesz részt a GHP munkacsoport ülésein, ahol jelenleg a

-          tervezési segédletben használandó az alapfogalmak (pl.: „adag”) kidolgozása és egységesítése;

-          a tervezési program tartalmi követelményeinek megtárgyalása, kidolgozása;

-          az egyes létesítménytípusok üzemeltetéséhez szükséges helyiségek meghatározása

a legfontosabb napirendi téma.

A tervezési segédlet kidolgozásához minden javaslatot, gondolatot, elképzelést, segítséget, kérést várunk a galsandor@assur.hu e-mail címre.

6.jpg

 

A GHP munkacsoport munkájáról részletesebben információk elolvasható ITT.

 

Sütibeállítások

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Részletesebb tájékoztatást erről az adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz. Kérlek jelezd, hogy te hogy szeretnél böngészni.